Skip to content

PolyNet

PolyNet biedt een unieke service om de interconnectiviteit van onze diensten te optimaliseren. We begrijpen hoe belangrijk een betrouwbaar en krachtig wifi-bereik is voor uw bedrijf, en daarom bieden we optioneel advies en de aanleg van internet, modems, access points en meer. Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Wij denken graag met u mee. 

Onze belofte

Wat u van ons kunt verwachten

Met PolyNet zorgen we ervoor dat u een stabiele en snelle internetverbinding heeft, specifiek afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Onze experts kunnen u adviseren over de juiste apparatuur en plaatsing van access points in uw onderneming om een optimaal wifi-bereik te garanderen, zodat zowel medewerkers als klanten probleemloos gebruik kunnen maken van onze diensten.

We begrijpen dat elke zaak uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw specifieke situatie. Of u nu een klein café, een druk restaurant of een uitgestrekte evenementenlocatie heeft, wij kunnen u helpen om de beste internetverbinding te realiseren.

Met PolyNet hoeft u zich geen zorgen te maken over technische aspecten of het aanleggen van internetinfrastructuur. Onze ervaren professionals zorgen voor een vlekkeloze installatie. Dus bent u op zoek naar naadloze interconnectiviteit van onze services en een optimale wifi-ervaring in uw onderneming? Neem dan contact op!

Installatie en nazorg

Op locatie, door ervaren technici

3000+ klanten

Vertrouwen op de automatiseringsoplossingen van Polygon

Storingsmobiel

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

30+ koppelingen

Met uw favoriete betaal, boekhoud en bestelpartners

Polygon B.V.

Vaart 9, 4206CC 

Gorinchem

Nederland

© 2024 Polygon B.V.

Technische support

Iedere dag 08:30-22:00

Kantooruren:

+31183648498

Avond & weekend:

  +316 53901148

td@polygon.nl