Skip to content

PolyTouch

Betrouwbare kassa software voor rust, overzicht en flow in uw onderneming.

PolyTouch is kassasoftware die volledig in eigen huis wordt ontwikkeld door Polygon, met als doel om u te ondersteunen bij uw bedrijfsactiviteiten. PolyTouch staat mede bekend door de mogelijkheid om vertrouwde meertalige omschrijvingen toe te voegen aan uw artikelen. Hiermee kan anderstalig personeel efficiënter werken doordat zij bestellingen in hun eigen taal ontvangen. Deze functionaliteit draagt niet alleen bij aan een vlottere communicatie binnen het team, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Met de uitgebreide functionaliteit en instelbaarheid van PolyTouch creëert Polygon voor iedere horeca situatie een passend systeem.

Continue doorontwikkeling

Wij schakelen snel met onze in-house programmeurs.

Makkelijk navigeren

Gemaakt om bestelprocessen makkelijk en inzichtelijk te managen.

Ons core-product

Waarmee al onze andere producten naadloos geïntegreerd zijn. 

Keurmerk afrekensystemen

Sinds 2012 is ons product PolyTouch keurmerk-conform. 

Direct overzicht

Bezettingsgraad inzien, omzet of afrekenen? Met PolyTouch zo geregeld.

Online & Offline

Polytouch werkt zowel online als offline. Even geen internet? U kunt gewoon doorwerken. 

Met PolyTouch heeft u in één oogopslag,
Grip op uw zaak!

PolyTouch: Kassasysteem

Alles overzichtelijk


Met onze gebruiksvriendelijke ontworpen interface heeft u moeiteloos toegang tot uitgebreide bestelgegevens, tafelbezetting en rekent u af in een handomdraai. Een tafel verhuizen of prijzen aanpassen? Zo geregeld in PolyTouch! 

PolyTouch: Kassasysteem

Onze belofte

Wat u van ons kunt verwachten

Met de interface van PolyTouch, die al door duizenden tevreden klanten dagelijks wordt gebruikt, bent u verzekerd van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Alle benodigde knoppen en functies liggen binnen handbereik, waardoor u moeiteloos kunt navigeren en optimaal gebruik kunt maken van de software. En het beste van alles? Er is geen ingewikkelde leercurve! Met onze 30+ jaar ervaring in hospitality automatisering heeft uw personeel PolyTouch zo onder de knie. U kunt u direct richten op het tevredenstellen van uw klanten.

Met PolyTouch krijgt u toegang tot een klantenteller en andere analytische mogelijkheden. Hiermee kunt u diepgaande inzichten krijgen in de voorkeuren van uw klanten. Zo kunt u uw marketingstrategieën verfijnen, up-sell mogelijkheden creëren en de algehele klanttevredenheid een boost geven. Daarnaast kunt u ook PolyTouch integreren met 30+ koppelingen. Anderstalig personeel? Geen probleem, uw artikelen kunnen eenvoudig in een andere taal geprint worden. Inclusief, efficient en effectief! Heeft u verder advies nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Installatie en nazorg

Op locatie, door ervaren technici

3000+ klanten

Vertrouwen op de Polytouch software van Polygon

Storingsmobiel

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

30+ koppelingen

Met uw favoriete betaal, boekhoud en bestelpartners

Polygon B.V.

Vaart 9, 4206CC 

Gorinchem

Nederland

© 2024 Polygon B.V.

Technische support

Iedere dag 08:30-22:00

Kantooruren:

+31183648498

Avond & weekend:

  +316 53901148

td@polygon.nl