Skip to content

PolyQR

PolyQR biedt veelzijdige opties om klanten zelf te laten bestellen op hun device, waardoor de bediening zich kan concentreren op het serveren. Klanten kunnen samen bestellen, en met up en cross-sell mogelijkheden kunt u ook méér verkopen.  

PolyQR is de nieuwe oplossing die klanten zelf laat bestellen op hun eigen device. Het gebruik van PolyQR is eenvoudig. Klanten scannen de unieke QR-code die wordt verstrekt door de gastheer/vrouw. Het voordeel hiervan is dat de ober de tijd heeft om het concept uit te leggen, waarna klanten de tijd hebben om de menukaart door te nemen. Dit lijdt gemiddeld tot meer bestellingen. Ook kunnen tafelgenoten tegelijkertijd bestellen én elkaars bestellingen zien. Dit zorgt voor een overzichtelijke en leuke ervaring.

Tijdbesparend

Laat klanten zelf bestellen wanneer zij dat willen.

Makkelijk navigeren

Gemaakt om klanten makkelijk te laten bestellen, mét slimme up-sell functies.

Makkelijk integreren

Naadloze integratie met onze intelligente PolyTicket beeldschermen en andere oplossingen.

Keurmerk afrekensystemen

Sinds 2012 voldoen wij aan het  keurmerk betrouwbare kassasystemen

Direct overzicht

Uw menu is uw visitekaartje. Trek de aandacht met fotos van uw gerechten.

Online 

PolyQR werkt online. Alle bestellingen worden rechtstreeks in de kassa verwerkt.

Met PolyQR geeft u de klant de rust om te bestellen wanneer zij dat willen maar houdt u grip op het bestelproces.

PolyQR op PolyPad scherm ober

Zó besteld, zó bediend


Met onze gebruiksvriendelijke ontworpen interface hebben klanten al snel uw menukaart doorgenomen. Dankzij slimme up-en cross-sell functies bestellen klanten gemiddeld meer. Met PolyQR laat u klanten zelf bestellen en kan uw bediening zich focussen op de service. 

PolyPad kassatablet ober

Onze belofte

Wat u van ons kunt verwachten

Met PolyQR hebben klanten de vrijheid om op hun gemak het menu door te nemen, wat resulteert in gemiddeld meer bestellingen. Ze kunnen zelf hun gerechten selecteren en hebben zelfs de mogelijkheid om de QR-code te delen, zodat tafelgenoten tegelijkertijd kunnen bestellen. Onze up-sell en cross-sell functies stellen u in staat om eenvoudig extra’s aan te bieden, zoals een fles water bij een fles wijn of appeltaart bij de koffie. Handig voor uw klant, én omzet verhogend voor u!

Het gebruik van PolyQR heeft tal van voordelen. Klanten hoeven niet langer te wachten op een ober en kunnen zelf bestellen, waardoor de bediening zich kan concentreren op service. Bestellingen worden nauwkeurig en efficiënt afgehandeld, wat resulteert in tevreden klanten die krijgen wat ze bestellen. Het resultaat? Een hogere omzet, een sneller proces en een verbeterde klanttevredenheid. Neem contact op om de voordelen van PolyQR voor uw onderneming te bespreken.

Installatie en nazorg

Op locatie, door ervaren technici

3000+ klanten

Vertrouwen op de automatiseringsoplossingen van Polygon

Storingsmobiel

7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar

30+ koppelingen

Met uw favoriete betaal, boekhoud en bestelpartners

Polygon B.V.

Vaart 9, 4206CC 

Gorinchem

Nederland

© 2024 Polygon B.V.

Technische support

Iedere dag 08:30-22:00

Kantooruren:

+31183648498

Avond & weekend:

  +316 53901148

td@polygon.nl