Skip to content

Over ons

Over ons

Het begin

Polygon is ontstaan uit een passie voor technologie en de behoefte aan efficiëntie in de horecabranche. Dertig jaar geleden ontwikkelde Paul Verheijde, als student informatica met een fascinatie voor de Chinese en Japanse taal, een point-of-sale applicatie voor Chinese restaurants. Met deze innovatieve applicatie konden bestellingen aan de balie worden ingevoerd, waarna de kok in de keuken de Chinese receptuur uit zijn printer zag verschijnen.

Wat begon als een nichemarkt, bleek al snel een gat in de markt te zijn. Samen met zijn vrouw Sui-Lan, afkomstig uit de horeca, zetten ze zich volledig in om Polygon uit te laten groeien tot een gerenommeerde naam in de horecawereld. Met een sterk marktaandeel in de Chinees-Indische horeca en een groeiende klantenkring in diverse internationale restaurantformules, bowlingcentra, wegrestaurants, hotels én cruiseschepen heeft Polygon een solide positie veroverd.

Het succes van Polygon is gebaseerd op de combinatie van technologische expertise en een diepgaand begrip van de behoeften van de horeca. Door voortdurend te innoveren en mee te groeien met de branche, helpt Polygon restauranthouders en horecaondernemers om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en een naadloze gastervaring te bieden. Met een toegewijd team dat zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid, blijft Polygon haar relaties voorzien van geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen. 

Purpose


Bij Polygon is onze purpose altijd geweest om innovatieve oplossingen te bieden en constant door te blijven ontwikkelen. Met meer dan 30 jaar ervaring begrijpen we hoe essentieel het is om ons in te leven in de bedrijfsvoering van onze klanten en hun processen te begrijpen. Door ons te verplaatsen in hun situatie en gebruik te maken van onze brede kennis en ervaring, kunnen we effectieve oplossingen bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Op deze manier kunnen we gericht helpen om een betere flow te creëren, ongeacht het type zaak. 

Ons doel is om meer overzicht te bieden aan onze klanten en hun gasten tevredener te maken. We streven ernaar om het personeel te ontlasten, zodat ze zich volledig kunnen richten op het bedienen van de klanten. Door efficiënte en geïntegreerde oplossingen te bieden, helpen we om processen te stroomlijnen en de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren. 

Profiteer van onze kennis en know-how van automatisering, gebaseerd op onze ervaring met duizenden restaurants. Wij begrijpen wat u nodig heeft om een succesvol bedrijf te runnen.  

Over ons

Polygon B.V.

Vaart 9, 4206CC 

Gorinchem

Nederland

© 2024 Polygon B.V.

Technische support

Iedere dag 08:30-22:00

Kantooruren:

+31183648498

Avond & weekend:

  +316 53901148

td@polygon.nl